Lainojen yhdistäminen luo hyvät puitteet terveelliselle elämälle

Suuri määrä lainoja ja kiireinen elämäntyyli on stressaava yhdistelmä! Jos lainoja on kertynyt vino pino ja sinusta tuntuu, ettet enää oikein tahdo pysyä kärryillä niiden maksuista tai että tulosi eivät yksinkertaisesti tahdo venyä takaisinmaksuerien maksamiseen ajallaan ja sovitusti, on aika tehdä jotain! Tällainen tilanne ei ole hyväksi terveydellesi eikä edistä hyvinvointiasi millään tavalla – itse asiassa tilanne saattaa vaikuttaa negatiivisesti koko perheesi hyvinvointiin. Liiallinen stressi voi aiheuttaa jopa vakavia terveysongelmia, joten stressistä kannattaa pyrkiä eroon mahdollisimman pian. Edellä mainitussa stressaavassa tilanteessa hyvä ulospääsykeino on lainojen yhdistäminen. Tämän lisäksi uusi yhdistelylaina kannattaa vielä kilpailuttaa, jotta sille saa mahdollisimman hyvät ehdot. Tämä saattaa kuulostaa suurelta, jopa ylitsepääsemättömältä projektilta, mutta modernin lainojen kilpailuttamissivuston ansiosta sinun ei tarvitse stressata eikä nähdä suurta vaivaa saadaksesi lainasi yhdistettyä ja stressitasosi madallettua! Seuraa vain tästä artikkelista löytämiäsi yksinkertaisia askeleita ja aloita lainojen yhdistäminen muutamassa minuutissa!

Lainojen yhdistäminen Rahalaitoksen avulla

Kannattaa valita Rahalaitos, kun lainojen yhdistäminen on ajankohtaista, sillä Rahalaitos auttaa sinua yhdistämään lainasi ja kilpailuttaa uuden yhdistelylainan puolestasi. Näin useiden lainojen yhdistäminen yhdistelylainaksi onnistuu sujuvasti! Kun maksat kuukausittain useiden lainojen, tai jopa kulutusluottojen, takaisinmaksueriä ja lainanhoitokuluja, ei ole mikään ihme, jos tilanne alkaa turhauttaa. Kun lainat on yhdistetty, on jatkossa maksettavanasi vain yhden lainan takaisinmaksuerät ja lainanhoitokulut ja kun tämä uusi yhdistelylaina vielä kilpailutetaan ammattimaisesti, on sinulla mahdollisuus säästää kiva summa rahaa joka kuukausi.

Kuinka aloitan lainojen yhdistämisen Rahalaitoksella?

Rahalaitoksen lainojen yhdistäminen on helppo aloittaa täyttämällä sivustolta löytyvä näppärä lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa. Yhdistelylainan avulla voit pienentää lainanhoitokulujasi ja helpottaa taloutesi hallintaa. Voit yhdistää Rahalaitoksen avulla lainojasi jopa 70 000 euroon saakka. Rahalaitoksen näppärä lainahakemuksen laskuri auttaa sinua jopa arvioimaan yhdistelylainasi tulevaa kuukausierää.

Ensimmäiseksi sinun tulee valita lainalaskurista yhdistelylainasi suuruus (500–70 000 €) ja laina-aikasi (1–15 vuotta). Jos valitset lainasi suuruudeksi vaikkapa 10 000 euroa ja laina-ajaksi vaikkapa 15 vuotta, laskee sivuston laskuri lainasi arvioiduksi kuukausieräksi 100 euroa kuukaudessa. Kun yhdistelylainan suuruus ja laina-aika on valittu, sinun tulee täyttää Rahalaitoksen lainahakemukseen yleistietosi, kuten nimesi ja henkilötunnuksesi, ja toimittaa hakemuksesi Rahalaitokselle. Kaikki tämä onnistuu muutamalla klikkauksella.

Kun hakemus on saapunut Rahalaitokselle, aloittaa Rahalaitos pankkien kilpailuttamisen puolestasi. Palvelu on nopea ja maksuton, etkä sitoudu mihinkään täyttäessäsi Rahalaitoksen yhdistelylainahakemuksen. Rahalaitos tekee yhteistyötä useiden luotonantajien kanssa, joten voit luottaa siihen, että saamasi tarjoukset on jo valmiiksi kilpailutettu. Voit saada ensimmäisiä yhdistelylainatarjouksia jo minuutissa hakemuksen jättämisessä. Odota kuitenkin rauhassa seuraavat 24 tuntia saadaksesi vertailtavaksesi kaikki henkilökohtaiset yhdistelylainatarjouksesi ja valitse niiden joukosta paras vaihtoehto.

mts_blogging