Invoicery.fi hoitaa hyvinvointialan kevytyrittäjän paperityöt

Hyvinvointialan osaaja voi ansaita taidoillaan lisätuloja kevytyrittäjänä. Yrittäjyyteen liittyvät paperityöt vain saattavat pelottaa ja nostaa kynnystä kokeilla omien taitojen hyödyntämistä yrittäjämäisesti. Saatat esimerkiksi miettiä, kuinka laskutus hoituu ja kuinka paljon aikaa laskutuksen hoitaminen vie. Mieleen saattaa jopa hiipiä pelottava ajatus, ettei vapaa-aikaa jää enää ollenkaan, kun varsinaisen työn lisäksi on hoidettavana vielä vino pino erilaisia paperitöitä. Paperitöitä ei kuitenkaan kannata pelätä, sillä Invoicery.fi hoitaa ne näppärästi hyvinvointialan kevytyrittäjän puolesta!

Kuinka Invoicery.fi toimii?

Näppärä invoicery.fi on ratkaisu kevytyrittäjän laskutustarpeisiin. Se helpottaa yrittäjämäiseen toimintaan liittyvien muodollisuuksien hoitamista ja antaa sinulle hyvinvointialan kevytyrittäjänä mahdollisuuden keskittyä täysillä omaan ydinosaamiseesi – juuri siihen omaan erityiseen juttuusi, jonka vuoksi alun perinkin aloitit koko homman! Invoicery.fi on helppo ottaa käyttöön, sillä palveluun rekisteröityminen on maksutonta ja kevytyrittäjä maksaa ainoastaan 6 prosentin palvelumaksun jokaisesta palvelun kautta maksetusta laskusta. Tämä on pieni summa palvelun mukanaan tuomasta ajansäästöstä!

Invoicery.fi tarjoaa kevytyrittäjän käyttöön kokeneen asiakaspalvelunsa, jonka palveluita on mahdollista käyttää suomen lisäksi myös monilla muilla kielillä. Palvelu on ollut käytettävissä vuodesta 1999 alkaen ja se on noussut vuosien saatossa Pohjoismaiden suurimmaksi itsensätyöllistäjille tarkoitetuista laskutuspalveluista. Käytännössä palvelu toimii siten, että jos sinulle tulee vastaan alaasi liittyvä työtilaisuus, josta haluaisit laskuttaa omaa virallista yritystä perustamatta, voit ryhtyä kevytyrittäjäksi ja luoda laskun Invoiceryn sivun kautta. Tämän jälkeen Invoicery hoitaa puolestasi paperityöt ja lähettää sinulle maksun laskutuksestasi viimeistään viiden pankkipäivän kuluessa.

Vinkkejä hyvinvointialan yrittäjälle

Hyvinvointiala HALI ry pyrkii edistämään yksityisten terveys- ja sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen palveluita tuottavien järjestöjen sekä yritysten toimintaedellytyksiä Suomessa. Yhdistykseen kannattaakin tutustua, jos aiot toimia hyvinvointialan kevytyrittäjänä. Yhdistyksen verkkosivu löytyy osoitteesta hyvinvointiala.fi ja se tarjoaa runsaasti ajankohtaista alaan liittyvää tietoa. Hyvinvointiala HALI ry on kiinnittänyt huomiota esimerkiksi lastensuojelun työvoimapulaan, joka aiheuttaa alalle suuria haasteita. HALI:n mielestä kaikilla lapsilla tulisi olla oikeus ihmissuhteisiin, jotka ovat luonteeltaan pysyviä. Voit lukea aiheesta lisää HALI:n verkkosivuilta.

Myös työhyvinvointiin pureudutaan HALI:n verkkosivuilla. Esimerkiksi Siilinpiilo-nimisessä päiväkodissa on pyritty kehittämään työhyvinvointia hyvin monenlaisin teoin. Osa näistä teoista on ollut pieniä ja osa hieman suurempia. Työhyvinvointi on ala, joka voisi tarjota monenlaisia myyntisaumoja kevytyrittäjälle. Jos olet hyvinvoinnin ammattilainen, mikset tarjoaisi palvelujasi esimerkiksi yritysten tyky-päiville tai auttaisi yrityksiä kehittämään työntekijöidensä työhyvinvointia? Monen työpaikan työhyvinvointi tai oikeammin sen puute on herättänyt viime aikoina kuumia tunteita. Ehkäpä sinä voisit kevytyrittäjänä tarjota tähän kevyitä ratkaisuja?

mts_blogging